Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duque Stars Tronkis CF
DP3D Tactiek 343
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Ubeda heeft problemen om de bal te vangen. Ubeda passt de bal zonder na te denken. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft de bal voor. Boţu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Álvarez García passt de bal zonder na te denken. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hermosín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tomazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Tronkis CF 1:0

21e minuut.
Štross met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramírez de bal. Brończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brończyk krijgt een gele kaart. Ramírez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramírez met een snel genomen vrije trap. Boţu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Schiratti met een sublieme pass. Yaniv is nu in balbezit. Yaniv passt de bal zonder na te denken. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ... Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Yaniv passt de bal zonder na te denken. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski passt de bal in één keer door. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Álvarez García passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Obetkovski de bal. Obetkovski met een sublieme pass. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Hermosín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosín met een sublieme pass. Zautua met een sublieme pass. Álvarez García is nu in balbezit. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yaniv geeft een hoge lob. Hermosín is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Schiratti ... Strafschop! Hermosín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zautua neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 46%, Tronkis CF 54%.
Duque Stars - Tronkis CF 1:0

49e minuut.
Lodberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fitz speelt de bal door. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Tomazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fitz verovert de bal door een tackle van achteren. Fitz geeft een lange en hoge pass. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Tronkis CF 2:0

60e minuut.
Fitz onderschept slim de pass. Fitz speelt de bal door. Hermosín rent richting de bal. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski draait met de bal, schiet en ... Tomazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Santo met een snelle inworp. Ubeda is nu in balbezit. Ubeda geeft een hoge lob. Boţu krijgt zijn hoofd ertegen. Kalender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Lucas geeft een hoge lob. Álvarez García rent richting de bal. Lucas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucas krijgt een gele kaart. Álvarez García is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fitz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomazzi bokst de bal weg.

68e minuut.
Yaniv rent richting de bal. Yaniv passt de bal met de wreef. Obetkovski met een sublieme pass. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal met de wreef. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo schiet op doel. Kalender werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Tronkis CF 2:1

81e minuut.
Miller kopt de bal weg. Daar is Abrami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrami met een sublieme pass. Zautua is nu in balbezit. Zautua schiet op doel. Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Hermosín verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosín met een sublieme pass. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Tronkis CF 3:1

87e minuut.
Brończyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schiratti de bal onder controle te krijgen. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Schiratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zautua rent richting de bal. Zautua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Tronkis CF 4:1

88e minuut.
Boţu probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Santo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk is nu in balbezit. Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 46%, Tronkis CF 54%.
Duque Stars - Tronkis CF 4:1