Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vallekas C.F. Chiclana CF
3 centrales Tactiek ¿Campeón?
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
66.9 gemiddelde waardering 57.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen solid


1e minuut.
Guerendiain met een sublieme pass. Pengő rent richting de bal. Pengő passt de bal met de wreef. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. Preciado bokst de bal weg.

12e minuut.
Keis met een sublieme pass. Rodríguez Reguero heeft problemen om de bal te vangen. Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Keis speelt de bal door. Rymshin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guyon. Guyon krijgt een gele kaart. Rymshin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rymshin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Rymshin is nu in balbezit. Sedef legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rymshin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rymshin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Chiclana CF 1:0

15e minuut.
Botili heeft problemen om de bal te vangen. Stuhlfauth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Reguero. Rodríguez Reguero krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Gutiérrez Moreno de bal. Orak verovert de bal door een tackle van achteren. Orak geeft een hoge lob. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Botili rent richting de bal. Bolaños rent richting de bal. Stuhlfauth onderschept slim de pass. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Preciado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Orak is nu in balbezit. Orak geeft de bal voor. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gutiérrez Moreno speelt de bal door. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Morilla maakt een afschuwelijke overtreding. Morilla krijgt een gele kaart. Rodríguez Reguero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Orak de bal. Rodríguez Reguero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orak. Rodríguez Reguero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keis met een snel genomen vrije trap. Malancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Keis rent richting de bal. Keis probeert naar een medespeler te passen. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Malancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Chiclana CF 2:0

45e minuut.
Keis bereikt de bal nog maar net als eerste. Keis passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Moreno probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 39%, Chiclana CF 61%.
Real Vallekas C.F. - Chiclana CF 2:0

57e minuut.
Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno passt de bal met de wreef. Kościelny onderschept slim de pass. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Botili is nu in balbezit. Botili passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Stuhlfauth onderschept slim de pass. Stuhlfauth schiet op doel. Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Guerendiain speelt de bal door. Anees rent richting de bal. Anees geeft een hoge lob. Botili springt en kopt de bal. Preciado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Chiclana CF 2:1

65e minuut.
Kościelny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paradas Romero met een snelle inworp. Keis is nu in balbezit. Keis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Malancu trapt de bal weg. Pericás kopt de bal weg. Klungelig pakt Kościelny de bal. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Malancu bokst de bal weg.

69e minuut.
Gutiérrez Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Keis kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Alaña Puerta kopt de bal weg. Klungelig pakt Rymshin de bal. Guyon geeft de bal voor. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. Preciado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Vallekas C.F. - Chiclana CF 2:2

79e minuut.
Preciado trapt de bal weg van het doel. Keis is nu in balbezit. Keis passt de bal zonder na te denken. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Morilla de bal. Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero draait met de bal, schiet en ... Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Pericás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Botili stond buitenspel. Velásquez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin schiet op doel. Malancu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Chiclana CF 3:2

88e minuut.
Keis speelt de bal door. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno passt de bal met de wreef. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero schiet op doel. Malancu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 38%, Chiclana CF 62%.
Real Vallekas C.F. - Chiclana CF 3:2