Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monster_of_the_id Imola FC
principal Tactiek Open D
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 41.3
goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft de bal voor. Rosal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Imola FC 1:0

6e minuut.
Lansbury rent richting de bal. Baceiredo is nu in balbezit. Rupala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baceiredo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baceiredo kan niet meer verder spelen. Rupala geeft de bal voor. Díez komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal in één keer door. Lansbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustura onderschept slim de pass. Kustura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Michnikowski speelt de bal door. Kustura kopt de bal weg. Maurillo heeft problemen om de bal te vangen. Lafuente verovert de bal door een tackle van achteren. Lafuente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rosal kopt de bal weg. Daar is Mazzeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayón rent richting de bal. Bayón schiet op doel. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Imola FC 2:0

24e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina probeert naar een medespeler te passen. Kustura met een sublieme pass. Čeburkovas is nu in balbezit. Čeburkovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Amolador speelt de bal door. Petruchinas is nu in balbezit. Petruchinas speelt de bal door. Bayón rent richting de bal. Bayón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 53%, Imola FC 47%.
monster_of_the_id - Imola FC 2:0

47e minuut.
Maurillo geeft een lange en hoge pass. Rosal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petruchinas de bal onder controle te krijgen. Rosal is nu in balbezit. Rosal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bayón is nu in balbezit. Michnikowski met een sublieme pass. Petruchinas kopt de bal weg. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Michnikowski met een harde bal richting middenveld. Daar is Mazzeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruchinas is nu in balbezit. Petruchinas geeft de bal voor. Bayón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Petruchinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een hoge lob. Bayón heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Imola FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 49%, Imola FC 51%.
monster_of_the_id - Imola FC 3:0