Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar Chiretas
Natxo González Tactiek 52
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
60.3 gemiddelde waardering 57.2
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Montero del Río geeft de bal voor. Bârzanu kopt de bal weg. Moratinos geeft de bal voor. Siciński is nu in balbezit. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Diestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Usandizaga is nu in balbezit. Usandizaga geeft de bal voor. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Chiretas 0:1

19e minuut.
Lizondo Cortés kopt de bal weg. Zasada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bjur heeft problemen om de bal te vangen. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Chiretas 0:2

24e minuut.
Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Castedo is nu in balbezit. Siciński verovert de bal door een tackle van achteren. Siciński draait met de bal, schiet en ... Diestro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vázquez Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianxiang onderschept slim de pass. Jianxiang speelt de bal door. Siciński rent richting de bal. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Diestro bokst de bal weg.

29e minuut.
Márquez met een snelle inworp. Vázquez Veiga rent richting de bal. Jianxiang onderschept slim de pass. Jianxiang geeft de bal voor. Siciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Montero del Río maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fernández Santos kopt de bal weg. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Montero del Río probeert de bal aan de voet te houden. Halicki rent richting de bal. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Montero del Río passt de bal in één keer door. Pérez Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Peña geeft de bal voor. Siciński is nu in balbezit. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Diestro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Fernández Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moratinos is nu in balbezit. Fernández Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Santos schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Chiretas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 55%, Chiretas 45%.
T-mobile quintanar - Chiretas 0:3

46e minuut.
de Aguilar Malda speelt de bal door. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni verovert de bal door een tackle van achteren. Rossoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Lizondo Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Johanson rent richting de bal. Montero del Río geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Chiretas 0:4

54e minuut.
Bjur verovert de bal door een tackle van achteren. Montero del Río rent richting de bal. Bjur verovert de bal door een tackle van achteren. Bjur geeft een hoge lob. Siciński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Inworp. Aranguren komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lizondo Cortés met een sublieme pass. de Aguilar Malda is nu in balbezit. Johanson geeft de bal voor. Pérez Peña is nu in balbezit. Pérez Peña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Aguilar Malda maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Santos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Chiretas 0:5

65e minuut.
Fernández Santos kopt de bal weg. Bjur geeft een lange en hoge pass. Pérez Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński verovert de bal door een tackle van achteren. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Diestro bokst de bal weg. Halicki rent richting de bal. Halicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
López Ramos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Ramos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Fernández Santos. Goede buitenspelval van de verdediging. Florian komt het veld opgelopen. Kala komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Halicki passt de bal met de wreef. Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel. Diestro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Chiretas 1:5

82e minuut.
Aranguren passt de bal met de wreef. Siciński rent richting de bal. López Ramos begaat een overtreding. Siciński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siciński kan niet meer verder spelen.

86e minuut.
Aranguren is nu in balbezit. Pérez-Villamil onderschept slim de pass. Pérez-Villamil geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 55%, Chiretas 45%.
T-mobile quintanar - Chiretas 1:5