Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas Real Fantasmitas F.C
ReStart Tactiek defensa
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten incredible
good Passen good
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Grzunov is nu in balbezit. Grzunov geeft een hoge lob. Alkış kopt de bal weg. Pearce controleert de bal met de borst. Pearce draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Bogdanić met een sublieme pass. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 1:0

17e minuut.
Zieleń is nu in balbezit. Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hon Wang de bal. Hon Wang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 2:0

20e minuut.
Njegić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maniyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Jurić passt de bal zonder na te denken. Białas met een sublieme pass. Zieleń rent richting de bal. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 2:1

21e minuut.
Njegić geeft een hoge lob. Inworp. Maniyev met een snelle inworp. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot haalt uit met een fantastische trap. Mejías bokst de bal weg.

27e minuut.
Bogdanić rent richting de bal. Maniyev onderschept slim de pass. Maniyev speelt de bal door. Kocot is nu in balbezit. Kocot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Nuţiu de bal. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş begaat een overtreding. Pearce raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocot komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grzunov geeft de bal voor. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce probeert naar een medespeler te passen. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maniyev met een snelle inworp. Kocot rent richting de bal. Kocot haalt uit met een fantastische trap. Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Judas - Real Fantasmitas F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 64%, Real Fantasmitas F.C 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Judas - Real Fantasmitas F.C 2:2

48e minuut.
Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot passt de bal met de wreef. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 2:3

54e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Edeflod rent richting de bal. Edeflod passt de bal zonder na te denken. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo haalt uit met een fantastische trap. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu geeft een hoge lob. Merlo is nu in balbezit. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kocot haalt uit met een fantastische trap. Letschert probeert de bal aan de voet te houden. Pearce speelt de bal door. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Mejías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Njegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış onderschept slim de pass. Alkış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 2:4

61e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce passt de bal zonder na te denken. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bogdanić rent richting de bal. Bogdanić passt de bal in één keer door. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo schiet op doel. Bystroń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 3:4

70e minuut.
Nuţiu passt de bal met de wreef. Letschert rent richting de bal. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń schiet op doel. Mejías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 3:5

71e minuut.
Zieleń geeft een hoge lob. Njegić onderschept slim de pass. Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniyev geeft een hoge lob. Zieleń springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Grzunov passt de bal in één keer door. Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Edeflod schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Edeflod krijgt een gele kaart. Maniyev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maniyev kan niet meer verder spelen. Koczka komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pearce passt de bal zonder na te denken. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas geeft de bal voor. Alkış springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Real Fantasmitas F.C 3:6

87e minuut.
Pearce geeft een lange en hoge pass. Bogdanić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nuţiu de bal. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot draait met de bal, schiet en ... Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Inworp. Pearce met een snelle inworp. Zieleń rent richting de bal. Zieleń draait met de bal, schiet en ... Cracoş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Njegić is nu in balbezit. Njegić geeft de bal voor. Grzunov kopt de bal weg. Kocot kan de bal niet met de borst controleren. Kocot haalt uit met een fantastische trap. Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 66%, Real Fantasmitas F.C 34%.
Judas - Real Fantasmitas F.C 3:6