Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toletum Imperialis Chiretas
Braña1mod Tactiek 52
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten very good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Fernández Santos is nu in balbezit. Arconada verovert de bal door een tackle van achteren. Arconada passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Diestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pamuspusan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneda speelt de bal door. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Usandizaga geeft de bal voor. Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero del Río tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero del Río krijgt een gele kaart. Arconada raakt geblesseerd tijdens het duel. Arconada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miraut kopt de bal weg. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Diestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Romualdo heeft problemen om de bal te vangen. García de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Diestro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
de Aguilar Malda passt de bal zonder na te denken. Vázquez Veiga is nu in balbezit. Vázquez Veiga passt de bal met de wreef. Pérez-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez-Villamil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 35%, Chiretas 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toletum Imperialis - Chiretas 0:0

54e minuut.
Montero del Río is nu in balbezit. Stănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés rent richting de bal. Lizondo Cortés schiet op doel. de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Arnaoutis geeft een hoge lob. Miraut kopt de bal weg. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel. Diestro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Chiretas 1:0

80e minuut.
Montero del Río speelt de bal door. Lizondo Cortés rent richting de bal. Lizondo Cortés met een sublieme pass. Montero del Río geeft de bal voor. de Aguilar Malda springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Santos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toletum Imperialis - Chiretas 1:1

85e minuut.
Usandizaga geeft de bal voor. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuspusan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pamuspusan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pamuspusan probeert naar een medespeler te passen. Arconada met een sublieme pass. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. Diestro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Chiretas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 55%, Chiretas 45%.
Toletum Imperialis - Chiretas 2:1