Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas Toletum Imperialis
52 Tactiek Braña1mod
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 12
57.5 gemiddelde waardering 60
solide Schieten uitmuntend
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
González Expósito speelt de bal door. Caneda speelt de bal door. Romualdo is nu in balbezit. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Paliga met een sublieme pass. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft de bal voor. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Diestro bokst de bal weg. Daar is Pérez Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Toletum Imperialis 0:1

24e minuut.
Pamuspusan geeft de bal voor. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo passt de bal in één keer door. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel. Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Caneda passt de bal zonder na te denken. Miraut heeft problemen om de bal te vangen. Miraut met een sublieme pass. Romualdo rent richting de bal. Romualdo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
González Expósito speelt de bal door. García de la Cruz is nu in balbezit. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 60%, Toletum Imperialis 40%.
Chiretas - Toletum Imperialis 0:1

55e minuut.
Pamuspusan geeft een lange en hoge pass. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut passt de bal in één keer door. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Diestro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios geeft de bal voor. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Caneda met een sublieme pass. Miraut rent richting de bal. Miraut geeft de bal voor. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vázquez Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Veiga geeft een lange en hoge pass. Pamuspusan rent richting de bal. Fernández Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Uría met een sublieme pass. Caneda rent richting de bal. Caneda geeft een lange en hoge pass. Romualdo krijgt zijn hoofd ertegen. Diestro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Toletum Imperialis 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 47%, Toletum Imperialis 53%.
Chiretas - Toletum Imperialis 0:2