Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic T-mobile quintanar
5 def-mig Tactiek Natxo González2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
60.6 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár rent richting de bal. Sklenár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rossoni krijgt zijn hoofd ertegen. Beck met een sublieme pass. Klungelig pakt Brama de bal. Argoitia rent richting de bal. Argoitia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Koniarek met een snelle inworp. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki begaat een overtreding. Halicki krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Bjur is nu in balbezit. Ebeling verovert de bal door een tackle van achteren. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - T-mobile quintanar 1:0

39e minuut.
Johanson geeft een hoge lob. Kalır rent richting de bal. Kalır passt de bal in één keer door. Gardoň is nu in balbezit. Gardoň schiet op doel. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 41%, T-mobile quintanar 59%.
Floc Atlètic - T-mobile quintanar 1:0

46e minuut.
Argoitia heeft problemen om de bal te vangen. Sklenár met een sublieme pass. Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardoň haalt uit met een fantastische trap. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ebeling is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - T-mobile quintanar 2:0

49e minuut.
Bjur rent richting de bal. Martinovici onderschept slim de pass. Martinovici passt de bal met de wreef. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - T-mobile quintanar 3:0

60e minuut.
Inworp. Aranguren komt het veld opgelopen. Márquez komt het veld opgelopen. Florian komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ebeling passt de bal in één keer door. Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal in één keer door. Ebeling rent richting de bal. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. Błażej bokst de bal weg. Gardoň is nu in balbezit. Gardoň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - T-mobile quintanar 4:0

78e minuut.
Johanson geeft de bal voor. Brama is nu in balbezit. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - T-mobile quintanar 4:1

81e minuut.
Onofraş geeft een lange en hoge pass. Bjur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinovici. Martinovici krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gardoň rent richting de bal. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal zonder na te denken. Gardoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardoň schiet op doel. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 45%, T-mobile quintanar 55%.
Floc Atlètic - T-mobile quintanar 4:1