Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toletum Imperialis T-mobile quintanar
Braña1mod Tactiek NGDeff
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 9
61.7 gemiddelde waardering 55.7
formidable Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Krepek passt de bal in één keer door. Stănciulescu is nu in balbezit. Siciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siciński krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Doeltrap. de la Cruz trapt de bal weg van het doel. Romualdo kopt de bal weg. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... Błażej bokst de bal weg.

22e minuut.
Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson onderschept slim de pass. Romualdo rent richting de bal. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - T-mobile quintanar 1:0

25e minuut.
Pamuspusan geeft een lange en hoge pass. Johanson probeert de bal aan de voet te houden. Gomes de Melo rent richting de bal. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Romualdo kopt de bal weg. Argoitia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arconada. Arconada krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Romualdo stond buitenspel. Bjur neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Stănciulescu de bal. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bjur verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pamuspusan met een snelle inworp. Arconada rent richting de bal. Arconada geeft een lange en hoge pass. Błażej bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 57%, T-mobile quintanar 43%.
Toletum Imperialis - T-mobile quintanar 1:0

50e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Pamuspusan probeert naar een medespeler te passen. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia draait met de bal, schiet en ... de la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toletum Imperialis - T-mobile quintanar 1:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Florian stond buitenspel. Aranguren komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Kala komt het veld opgelopen. Johanson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metsa komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kala rent richting de bal. Kala met een sublieme pass. Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel. de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miraut met een snelle inworp. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Romero rent richting de bal. Romero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Arconada geeft een lange en hoge pass. Ab Abel Udarnah probeert de bal aan de voet te houden. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - T-mobile quintanar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 51%, T-mobile quintanar 49%.
Toletum Imperialis - T-mobile quintanar 2:1