Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas Floc Atlètic
52 Tactiek 5 def-mig
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
53.4 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Łydkowski passt de bal zonder na te denken. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda onderschept slim de pass. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez-Villamil rent richting de bal. Pérez-Villamil speelt de bal door. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Inworp. López Ramos komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Łydkowski kopt de bal weg. Pérez-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez-Villamil geeft een hoge lob. de Aguilar Malda kopt de bal weg. Fernández Santos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 48%, Floc Atlètic 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chiretas - Floc Atlètic 0:0

46e minuut.
López Ramos komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal zonder na te denken. Łydkowski met een sublieme pass. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái schiet op doel. Diestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pérez-Villamil passt de bal met de wreef. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş is nu in balbezit. Fernández Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez-Villamil rent richting de bal. Pérez-Villamil draait met de bal, schiet en ... Pakksepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Floc Atlètic 1:0

71e minuut.
Viejo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Łydkowski onderschept slim de pass. Łydkowski geeft de bal voor. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chiretas - Floc Atlètic 1:1

75e minuut.
Łydkowski onderschept slim de pass. Łydkowski geeft de bal voor. Pérez Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Lizondo Cortés rent richting de bal. Kalır onderschept slim de pass. Fernández Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalır wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Castedo verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici speelt de bal door. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viejo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Regueiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quang Thái krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Diestro met een harde bal richting middenveld. Pérez-Villamil kopt de bal weg. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Floc Atlètic 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 56%, Floc Atlètic 44%.
Chiretas - Floc Atlètic 2:1