Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic Chiretas
5 def-mig Tactiek 52
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 54.9
formidable Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Vázquez Veiga geeft een hoge lob. Lasagabaster kopt de bal weg. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Chiretas 0:1

13e minuut.
Lasagabaster passt de bal met de wreef. Fernández Santos rent richting de bal. Łydkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łydkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinovici. de Aguilar Malda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lizondo Cortés komt bij de bal en schiet. Pakksepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean geeft de bal voor. Ebeling kopt de bal weg. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Martinovici onderschept slim de pass. Martinovici passt de bal met de wreef. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal zonder na te denken. Castedo verovert de bal door een tackle van achteren. Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - Chiretas 1:1

28e minuut.
Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş passt de bal zonder na te denken. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel. Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ramos komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Martinovici controleert de bal met de borst. Montero del Río verovert de bal door een tackle van achteren. Montero del Río probeert naar een medespeler te passen. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Chiretas 1:2

38e minuut.
Linker rent richting de bal. Linker speelt de bal door. Ebeling rent richting de bal. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Usandizaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viejo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 55%, Chiretas 45%.
Floc Atlètic - Chiretas 1:2

54e minuut.
Fernández Santos speelt de bal door. Koniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş rent richting de bal. Lasagabaster onderschept slim de pass. Lasagabaster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Chiretas 1:3

56e minuut.
Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro geeft de bal voor. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling schiet op doel. Diestro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Diestro niet meer kan verder spelen. Delgado Rueda komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lizondo Cortés speelt de bal door. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalır legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalır krijgt een gele kaart. Fernández Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Santos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pakksepp bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Viejo is nu in balbezit. Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Montero del Río schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montero del Río krijgt een gele kaart. Martinovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinovici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quang Thái maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado Rueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Linker verovert de bal door een tackle van achteren. Linker passt de bal zonder na te denken. Ebeling rent richting de bal. Ebeling schiet op doel. Delgado Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Chiretas 2:3

63e minuut.
Regueiro kopt de bal weg. Quang Thái kan de bal niet met de borst controleren. Montero del Río legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montero del Río krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Quang Thái raakt geblesseerd tijdens het duel. Ebeling zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - Chiretas 3:3

67e minuut.
Regueiro passt de bal met de wreef. Martinovici rent richting de bal. Martinovici met een sublieme pass. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Castedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castedo geeft de bal voor. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Pakksepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Chiretas 3:4

74e minuut.
Lasagabaster is nu in balbezit. Lasagabaster passt de bal met de wreef. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel. Pakksepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Linker is nu in balbezit. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kalır is nu in balbezit. Lizondo Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Lizondo Cortés met een sublieme pass. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Pakksepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pakksepp trapt de bal weg van het doel. Martinovici probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Veiga rent richting de bal. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - Chiretas 4:4

89e minuut.
Ebeling passt de bal met de wreef. Linker is nu in balbezit. Linker met een sublieme pass. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling schiet op doel. Delgado Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Regueiro kopt de bal weg. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 47%, Chiretas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Floc Atlètic - Chiretas 4:4