Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas MIPICHIN
ReStart Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 8
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 44.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Edeflod rent richting de bal. Edeflod geeft een lange en hoge pass. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - MIPICHIN 1:0

4e minuut.
Merlo passt de bal zonder na te denken. Soliwoda rent richting de bal. Hruszowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soliwoda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merlo neemt de penalty, wat een uithaal! Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - MIPICHIN 2:0

8e minuut.
Njegić geeft een hoge lob. Ząbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soliwoda krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bariring is nu in balbezit. Bariring geeft een hoge lob. Soliwoda kopt de bal weg. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo schiet op doel. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Hruszowiec de bal. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruszowiec begaat een overtreding. Merlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogdanić wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merlo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bogdanić passt de bal met de wreef. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo schiet op doel. Cioffo bokst de bal weg. Daar is Hruszowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya speelt de bal door. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kempiński de bal onder controle te krijgen. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bogdanić passt de bal met de wreef. Soliwoda rent richting de bal. Ząbek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ząbek krijgt een gele kaart. Soliwoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Soliwoda wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hruszowiec rent richting de bal. Bariring verovert de bal door een tackle van achteren. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo draait met de bal, schiet en ... Cioffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - MIPICHIN 3:0

38e minuut.
Cracoş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scola met de inworp. Aporti rent richting de bal. Aporti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Ubertini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ubertini zijn tegenspeler op de grond. Ubertini krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ubertini geeft een lange en hoge pass. Tailai bereikt de bal nog maar net als eerste. Edeflod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edeflod krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 50%, MIPICHIN 50%.
Judas - MIPICHIN 3:0

54e minuut.
Ubertini verovert de bal door een tackle van achteren. Ubertini met een sublieme pass. Daar is Grajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - MIPICHIN 4:0

56e minuut.
Aporti rent richting de bal. Edeflod verovert de bal door een tackle van achteren. Edeflod passt de bal in één keer door. Merlo is nu in balbezit. Merlo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Merlo de bal. Merlo passt de bal met de wreef. Soliwoda is nu in balbezit. Merlo rent richting de bal. Merlo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Njegić geeft de bal voor. Kempiński heeft problemen om de bal te vangen. Soliwoda probeert naar een medespeler te passen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kempiński is nu in balbezit. Kempiński geeft een hoge lob. Bogdanić kopt de bal weg. Merlo is nu in balbezit. Merlo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bariring krijgt zijn hoofd ertegen. Cioffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Njegić rent richting de bal. Njegić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ząbek de bal. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Njegić speelt de bal door. Ubertini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cracoş de bal. Tailai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Edeflod met een sublieme pass. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo passt de bal in één keer door. Bariring is nu in balbezit. Bariring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - MIPICHIN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 46%, MIPICHIN 54%.
Judas - MIPICHIN 5:0