Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Compton Real Fantasmitas F.C
J3 Tactiek defensa
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 59
solid Schieten incredible
solid Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Zieleń probeert naar een medespeler te passen. Pearce rent richting de bal. Pearce probeert naar een medespeler te passen. Kocot rent richting de bal. Kocot haalt uit met een fantastische trap. Nachteule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 0:1

9e minuut.
Zieleń onderschept slim de pass. Zieleń probeert naar een medespeler te passen. Robuschi probeert naar een medespeler te passen. Kocot rent richting de bal. Kocot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mattler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pearce met een snelle inworp. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 0:2

17e minuut.
Zieleń heeft problemen om de bal te vangen. Zieleń passt de bal met de wreef. Białas probeert naar een medespeler te passen. Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniyev geeft een lange en hoge pass. Nachteule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osipowicz is nu in balbezit. Alkış onderschept slim de pass. Alkış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 0:3

19e minuut.
Barricata passt de bal met de wreef. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce passt de bal zonder na te denken. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. Nachteule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jurić geeft een lange en hoge pass. Barricata is nu in balbezit. Generani rent richting de bal. Generani schiet op doel. Clerico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 1:3

28e minuut.
Pearce geeft een lange en hoge pass. Kiên Trung kopt de bal weg. Masłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alkış is nu in balbezit. Alkış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 63%, Real Fantasmitas F.C 37%.
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 1:4

48e minuut.
Ligdas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt David de bal. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel. Clerico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 2:4

56e minuut.
Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzunov maakt een afschuwelijke overtreding. Barricata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pizarro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jurić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Generani rent richting de bal. Generani haalt uit met een fantastische trap. Clerico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
David onderschept slim de pass. David probeert naar een medespeler te passen. Cinghiale is nu in balbezit. Generani onderschept slim de pass. Generani draait met de bal, schiet en ... Clerico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pearce geeft een lange en hoge pass. Maniyev kopt de bal weg. Masłowski controleert de bal met de borst. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Nachteule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pearce neemt de hoekschop. Kocot maakt een snoekduik en kopt de bal. Nachteule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 2:5

69e minuut.
Robuschi onderschept slim de pass. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masłowski. Masłowski krijgt een gele kaart. Zieleń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zieleń komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Pearce kopt de bal weg. Daar is Osipowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń draait met de bal, schiet en ... Nachteule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. Nachteule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 2:6

84e minuut.
Białas passt de bal zonder na te denken. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń passt de bal in één keer door. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot draait met de bal, schiet en ... Nachteule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gazzaneo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 71%, Real Fantasmitas F.C 29%.
Loros Compton - Real Fantasmitas F.C 2:6