Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas T-mobile quintanar
Prueba Tactiek Natxo González
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 9
51.2 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Kala rent richting de bal. Kala passt de bal in één keer door. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu geeft een hoge lob. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - T-mobile quintanar 1:0

20e minuut.
Kala is nu in balbezit. Kala passt de bal zonder na te denken. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel. Mejías maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Judas - T-mobile quintanar 1:1

29e minuut.
Metsa geeft de bal voor. Aranguren kopt de bal weg. Cracoş is nu in balbezit. Kala verovert de bal door een tackle van achteren. Kala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - T-mobile quintanar 1:2

33e minuut.
Sklenár passt de bal in één keer door. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Njegić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Njegić krijgt een gele kaart. Aranguren raakt geblesseerd tijdens het duel. Metsa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mejías probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - T-mobile quintanar 1:3

34e minuut.
Kala verovert de bal door een tackle van achteren. Kala kan de bal niet met de borst controleren. Kala geeft een lange en hoge pass. Siciński krijgt zijn hoofd ertegen. Mejías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - T-mobile quintanar 1:4

35e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal met de wreef. Edeflod speelt de bal door. Merlo rent richting de bal. Merlo schiet op doel. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Nuţiu met een snelle inworp. Edeflod geeft een hoge lob. Bârzanu heeft problemen om de bal te vangen. Merlo is nu in balbezit. Merlo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Aranguren is nu in balbezit. Aranguren passt de bal zonder na te denken. Daar is Siciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - T-mobile quintanar 1:5

43e minuut.
Bogdanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár verovert de bal door een tackle van achteren. Sklenár passt de bal met de wreef. Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Márquez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siciński is nu in balbezit. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 60%, T-mobile quintanar 40%.
Judas - T-mobile quintanar 1:5

61e minuut.
Inworp. Florian komt het veld opgelopen. Rodríguez Parrado komt het veld opgelopen. Argoitia komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Metsa probeert naar een medespeler te passen. Bjur rent richting de bal. Bjur passt de bal met de wreef. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 53%, T-mobile quintanar 47%.
Judas - T-mobile quintanar 1:5