Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic Loros Compton
5 def-mig Tactiek J3
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Linker geeft een lange en hoge pass. Quang Thái kopt de bal weg. Klungelig pakt Robuschi de bal. Ebeling rent richting de bal. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Nachteule bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Regueiro zal de hoekschop nemen. Daar is Masłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Loros Compton 1:0

20e minuut.
Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici met een sublieme pass. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel. Nachteule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Ebeling is nu in balbezit. Prodan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prodan krijgt een gele kaart. Ebeling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebeling neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Onofraş geeft een hoge lob. Ligdas geeft een lange en hoge pass. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani haalt uit met een fantastische trap. Pakksepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - Loros Compton 1:1

44e minuut.
Linker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici passt de bal met de wreef. Linker geeft een hoge lob. Quang Thái krijgt zijn hoofd ertegen. Nachteule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Masłowski kopt de bal weg. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata haalt uit met een fantastische trap. Pakksepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 37%, Loros Compton 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Floc Atlètic - Loros Compton 1:1

50e minuut.
Ebeling controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Robuschi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kalır is nu in balbezit. Generani verovert de bal door een tackle van achteren. Generani haalt uit met een fantastische trap. Pakksepp bokst de bal weg. Barricata heeft problemen om de bal te vangen. Barricata draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Loros Compton 1:2

64e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Linker rent richting de bal. Linker passt de bal met de wreef. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái onderschept slim de pass. Quang Thái draait met de bal, schiet en ... Nachteule werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arostegi rent richting de bal. Quang Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thái schiet op doel. Nachteule bokst de bal weg.

69e minuut.
Martinovici met een snelle inworp. Daar is Regueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regueiro geeft de bal voor. Quang Thái springt en kopt de bal. Nachteule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - Loros Compton 2:2

75e minuut.
Łydkowski onderschept slim de pass. Pizarro is nu in balbezit. Łydkowski begaat een overtreding. Pizarro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robuschi wilt de vrije trap nemen. Pakksepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barricata is nu in balbezit. Onofraş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barricata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Generani zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 41%, Loros Compton 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Floc Atlètic - Loros Compton 2:2