Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar Real Fantasmitas F.C
Natxo González Tactiek defensa
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


18e minuut.
Pozo probeert naar een medespeler te passen. Pearce is nu in balbezit. Pearce met een sublieme pass. Kocot is nu in balbezit. Kocot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren geeft de bal voor. Siciński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sklenár passt de bal in één keer door. Argoitia is nu in balbezit. Grzunov begaat een overtreding. Argoitia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Argoitia kan niet meer verder spelen. Florian komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Márquez geeft een lange en hoge pass. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian probeert naar een medespeler te passen. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 57%, Real Fantasmitas F.C 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T-mobile quintanar - Real Fantasmitas F.C 0:0

47e minuut.
Johanson rent richting de bal. Alkış verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bârzanu. Bârzanu krijgt een gele kaart. Alkış is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocot wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Johanson onderschept slim de pass. Pozo onderschept slim de pass. Pozo passt de bal in één keer door. Pearce is nu in balbezit. Pearce geeft de bal voor. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Maniyev speelt de bal door. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bârzanu. Bârzanu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Johanson geeft de bal voor. Grzunov rent richting de bal. Sklenár verovert de bal door een tackle van achteren. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krepek komt het veld opgelopen. Rodríguez Parrado komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bystroń met een harde bal richting middenveld. Maniyev kopt de bal weg. Zieleń is nu in balbezit. Kocot is nu in balbezit. Kocot draait met de bal, schiet en ... Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sklenár is nu in balbezit. Sklenár passt de bal in één keer door. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap. Bystroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Real Fantasmitas F.C 1:0

64e minuut.
Jurić probeert de bal aan de voet te houden. Białas is nu in balbezit. Białas met een sublieme pass. Zieleń rent richting de bal. Zieleń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ab Abel Udarnah verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maniyev met de inworp. Kocot rent richting de bal. Kocot haalt uit met een fantastische trap. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 63%, Real Fantasmitas F.C 37%.
T-mobile quintanar - Real Fantasmitas F.C 1:0