Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasmitas F.C T-mobile quintanar
defensa Tactiek Natxo González
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
58.1 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Klungelig pakt David de bal. Kala rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Márquez zal de hoekschop nemen. Siciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Alkış verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu is nu in balbezit. Alkış onderschept slim de pass. Alkış draait met de bal, schiet en ... Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - T-mobile quintanar 1:0

12e minuut.
Ab Abel Udarnah geeft een hoge lob. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński schiet op doel. Bystroń bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kala passt de bal zonder na te denken. Daar is Siciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siciński passt de bal in één keer door. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia draait met de bal, schiet en ... Bystroń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cinghiale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Fantasmitas F.C - T-mobile quintanar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 51%, T-mobile quintanar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Fantasmitas F.C - T-mobile quintanar 1:1

49e minuut.
Pearce rent richting de bal. Pearce geeft de bal voor. Daar is Bjur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocot rent richting de bal. Kocot draait met de bal, schiet en ... Błażej bokst de bal weg.

52e minuut.
Cinghiale kopt de bal weg. David geeft de bal voor. Pearce kopt de bal weg. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Błażej bokst de bal weg.

56e minuut.
Kala controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Florian komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pearce zal de hoekschop nemen. Alkış maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Zieleń de bal. Bârzanu onderschept slim de pass. Aranguren speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. Bystroń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buitenspel voor Kala. Goede buitenspelval van de verdediging. Sklenár komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bjur verovert de bal door een tackle van achteren. Bjur probeert naar een medespeler te passen. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren geeft de bal voor. Florian krijgt zijn hoofd ertegen. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Undiano Mallenco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 42%, T-mobile quintanar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Fantasmitas F.C - T-mobile quintanar 1:1