Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas Judas
52 Tactiek ReStart
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.1 gemiddelde waardering 50.1
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen solide


2e minuut.
Pérez Hurtado speelt de bal door. Merlo rent richting de bal. Bariring is nu in balbezit. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bogdanić speelt de bal door. Pérez-Villamil rent richting de bal. Pérez-Villamil met een sublieme pass. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda schiet op doel. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Njegić rent richting de bal. Njegić geeft de bal voor. Inworp. Pérez-Villamil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montero del Río geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mejías speelt de bal door. Bogdanić geeft de bal voor. Daar is Vázquez Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring schiet op doel. Diestro bokst de bal weg.

15e minuut.
Lizondo Cortés kopt de bal weg. Fernández Santos is nu in balbezit. Pérez-Villamil rent richting de bal. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Judas 1:0

20e minuut.
Pérez-Villamil speelt de bal door. Lizondo Cortés met een sublieme pass. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos schiet op doel. Mejías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Judas 2:0

21e minuut.
Salgueiro rent richting de bal. Fernández Santos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Letschert. Letschert krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bariring stond buitenspel. Viejo komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Daar is Salgueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos passt de bal in één keer door. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Montero del Río is nu in balbezit. Montero del Río geeft een hoge lob. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Judas 3:0

38e minuut.
Pérez-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez-Villamil speelt de bal door. Fernández Santos is nu in balbezit. Lizondo Cortés is nu in balbezit. Lizondo Cortés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 34%, Judas 66%.
Chiretas - Judas 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ramos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés onderschept slim de pass. Lizondo Cortés geeft een hoge lob. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lizondo Cortés geeft de bal voor. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Judas 4:0

76e minuut.
Montero del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero del Río is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Peña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Letschert de bal. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Pérez-Villamil is nu in balbezit. Montero del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero del Río passt de bal in één keer door. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos schiet op doel. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cracoş trapt de bal weg van het doel. Bariring rent richting de bal. Vázquez Veiga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vázquez Veiga krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Vázquez Veiga speelt de bal door. Lizondo Cortés is nu in balbezit. Lizondo Cortés met een sublieme pass. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Mejías bokst de bal weg.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usandizaga met de inworp. Pérez-Villamil met een sublieme pass. Usandizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Usandizaga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés passt de bal met de wreef. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Judas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 23%, Judas 77%.
Chiretas - Judas 5:0