Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Compton Toletum Imperialis
J3 Tactiek Braña1mod
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
54.2 gemiddelde waardering 60.6
solid Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Trung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiên Trung krijgt een gele kaart. Romero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomes de Melo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Toletum Imperialis 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi geeft een hoge lob. de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pamuspusan passt de bal zonder na te denken. Miraut rent richting de bal. Miraut speelt de bal door. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Miraut onderschept slim de pass. Miraut geeft een lange en hoge pass. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kiên Trung de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
de la Cruz speelt de bal door. Miraut kopt de bal weg. Osipowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romualdo rent richting de bal. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Nachteule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 71%, Toletum Imperialis 29%.
Loros Compton - Toletum Imperialis 0:1

51e minuut.
Miraut is nu in balbezit. Inworp. Miraut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Robuschi rent richting de bal. Robuschi passt de bal zonder na te denken. Generani is nu in balbezit. Generani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Arostegi met een snelle inworp. Pamuspusan probeert naar een medespeler te passen. Masłowski is nu in balbezit. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barricata is nu in balbezit. Barricata haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft een lange en hoge pass. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo onderschept slim de pass. Gomes de Melo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Masłowski met een sublieme pass. Arostegi rent richting de bal. Arostegi speelt de bal door. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 48%, Toletum Imperialis 52%.
Loros Compton - Toletum Imperialis 0:1