Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasmitas F.C Toletum Imperialis
OFENSIVO Tactiek Braña2mod
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
51.5 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Cinghiale onderschept slim de pass. Zirous is nu in balbezit. Zirous geeft de bal voor. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Stănciulescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García León komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Paliga geeft een hoge lob. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zirous. Romero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romero komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Caneda passt de bal met de wreef. Romualdo is nu in balbezit. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... Clerico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:1

17e minuut.
Caneda verovert de bal door een tackle van achteren. Caneda geeft de bal voor. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:2

19e minuut.
Nunes is nu in balbezit. Nunes geeft een lange en hoge pass. Paliga probeert de bal aan de voet te houden. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zirous bereikt de bal nog maar net als eerste. Arconada verovert de bal door een tackle van achteren. Arconada probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pamuspusan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut speelt de bal door. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:3

34e minuut.
Koczka heeft problemen om de bal te vangen. Paliga onderschept slim de pass. Paliga geeft een lange en hoge pass. Miraut is nu in balbezit. Miraut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Koczka de bal. Caneda geeft een hoge lob. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Clerico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romualdo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut geeft een hoge lob. Romualdo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Cinghiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 56%, Toletum Imperialis 44%.
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:4

48e minuut.
Cinghiale rent richting de bal. Cinghiale geeft de bal voor. Inworp. Arconada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miraut geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:5

50e minuut.
Paliga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Expósito komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zirous is nu in balbezit. Zirous geeft een hoge lob. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. Clerico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:6

58e minuut.
Caneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Arconada rent richting de bal. Arconada probeert naar een medespeler te passen. Sal heeft problemen om de bal te vangen. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pamuspusan rent richting de bal. Pamuspusan geeft een hoge lob. Miraut is nu in balbezit. Miraut draait met de bal, schiet en ... Clerico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 57%, Toletum Imperialis 43%.
Real Fantasmitas F.C - Toletum Imperialis 0:6