Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toletum Imperialis Real Fantasmitas F.C
Braña2mod Tactiek defensa
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 59
uitmuntend Schieten formidabel
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Zieleń speelt de bal door. Pamuspusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış onderschept slim de pass. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 0:1

7e minuut.
Pamuspusan geeft de bal voor. Inworp. David met de inworp. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń draait met de bal, schiet en ... de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Pamuspusan verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuspusan probeert naar een medespeler te passen. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 1:1

19e minuut.
Bystroń trapt de bal weg van het doel. Caneda kopt de bal weg. David verovert de bal door een tackle van achteren. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Bystroń bokst de bal weg.

41e minuut.
David speelt de bal door. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneda maakt een afschuwelijke overtreding. Caneda krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Maniyev is nu in balbezit. Arnaoutis verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaoutis geeft de bal voor. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. Bystroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 2:1

44e minuut.
Pearce met een sublieme pass. Arnaoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaoutis geeft de bal voor. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 43%, Real Fantasmitas F.C 57%.
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 3:1

48e minuut.
Miraut is nu in balbezit. Miraut geeft een lange en hoge pass. Romero kopt de bal weg. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pamuspusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuspusan geeft de bal voor. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış draait met de bal, schiet en ... de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 3:2

66e minuut.
Arconada geeft een lange en hoge pass. Daar is Jurić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo rent richting de bal. Romualdo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Arconada kopt de bal weg. Jurić rent richting de bal. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Bystroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 4:2

75e minuut.
Cinghiale geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arconada met een snelle inworp. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... Bystroń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Gomes de Melo passt de bal in één keer door. David heeft problemen om de bal te vangen. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel. Bystroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 5:2

89e minuut.
Pearce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu geeft een hoge lob. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. Bystroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 31%, Real Fantasmitas F.C 69%.
Toletum Imperialis - Real Fantasmitas F.C 5:2