Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas Floc Atlètic
ReStart Tactiek 5 def-mig
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
46.2 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Ardelean geeft de bal voor. Martinovici speelt de bal door. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft de bal voor. Ebeling rent richting de bal. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Mejías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:1

16e minuut.
Njegić verovert de bal door een tackle van achteren. Baubonne verovert de bal door een tackle van achteren. Baubonne speelt de bal door. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Mejías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Zamora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regueiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ebeling maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal in één keer door. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling schiet op doel. Mejías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:2

26e minuut.
Njegić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baubonne met een snelle inworp. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. Ardelean kopt de bal weg. Regueiro geeft een hoge lob. Ebeling rent richting de bal. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:3

29e minuut.
Baubonne probeert naar een medespeler te passen. Ebeling is nu in balbezit. Cracoş begaat een overtreding. Ebeling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Regueiro wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Regueiro geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński kopt de bal weg. Ebeling heeft problemen om de bal te vangen. Ebeling schiet op doel. Mejías probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:4

40e minuut.
Cracoş onderschept slim de pass. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Martinovici geeft een hoge lob. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Baubonne kopt de bal weg. Salgueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel. Mejías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 73%, Floc Atlètic 27%.
Judas - Floc Atlètic 0:5

48e minuut.
Ardelean geeft een hoge lob. Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal in één keer door. Ebeling heeft problemen om de bal te vangen. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:6

50e minuut.
Bałuszyński passt de bal zonder na te denken. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici passt de bal met de wreef. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Martinovici geeft een hoge lob. Bałuszyński kopt de bal weg. Ebeling rent richting de bal. Ebeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:7

68e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Ebeling probeert de bal aan de voet te houden. Cracoş rent richting de bal. Ebeling verovert de bal door een tackle van achteren. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Baubonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Njegić onderschept slim de pass. Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro geeft een hoge lob. Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ebeling rent richting de bal. Ebeling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Ebeling verovert de bal door een tackle van achteren. Ebeling passt de bal met de wreef. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Martinovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal met de wreef. Ebeling heeft problemen om de bal te vangen. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. Mejías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ebeling is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martinovici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ebeling krijgt zijn hoofd ertegen. Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:8

83e minuut.
Kalır passt de bal met de wreef. Pérez Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Regueiro met een sublieme pass. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Onofraş verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński schiet op doel. Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Floc Atlètic 0:9

85e minuut.
Inworp. Łydkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regueiro speelt de bal door. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Salgueiro kopt de bal weg. Baubonne rent richting de bal. Nuţiu begaat een overtreding. Nuţiu krijgt een gele kaart. Baubonne raakt geblesseerd tijdens het duel. Regueiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Martinovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamora is nu in balbezit. Ebeling onderschept slim de pass. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salgueiro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 77%, Floc Atlètic 23%.
Judas - Floc Atlètic 0:9