Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic Judas
5 def-mig Tactiek ReStart
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 47.5
formidable Schieten solid
solid Passen average
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Klungelig pakt Martinovici de bal. Martinovici met een sublieme pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro geeft de bal voor. Quang Thái maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cracoş geeft een lange en hoge pass. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bariring raakt geblesseerd tijdens het duel. Hon Wang zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pakksepp bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Judas 0:1

29e minuut.
Martinovici passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Regueiro de bal. Regueiro passt de bal met de wreef. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Martinovici geeft de bal voor. Njegić kopt de bal weg. Klungelig pakt Merlo de bal. Ebeling rent richting de bal. Ebeling schiet op doel. Mejías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Letschert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Regueiro met de inworp. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 31%, Judas 69%.
Floc Atlètic - Judas 0:1

50e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici onderschept slim de pass. Martinovici geeft een hoge lob. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mejías speelt de bal door. Ardelean rent richting de bal. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro geeft de bal voor. Quang Thái maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - Judas 1:1

70e minuut.
Letschert probeert naar een medespeler te passen. Ebeling heeft problemen om de bal te vangen. Ebeling passt de bal met de wreef. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Judas 2:1

77e minuut.
Salgueiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baubonne met de inworp. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Quang Thái springt en kopt de bal. Mejías bokst de bal weg.

78e minuut.
Merlo met de inworp. Bariring rent richting de bal. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean speelt de bal door. Burlacu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 26%, Judas 74%.
Floc Atlètic - Judas 2:1