Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIPICHIN Chiretas
Normal Tactiek 52
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten formidable
solid Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Lizondo Cortés geeft een lange en hoge pass. Daar is Hruszowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Chiretas 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Montoya de bal. Pérez-Villamil is nu in balbezit. Montoya maakt een afschuwelijke overtreding. Pérez-Villamil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pérez-Villamil kan niet meer verder spelen. Uría komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Usandizaga is nu in balbezit. Tailai begaat een overtreding. Usandizaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Peña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. Uría geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aporti passt de bal met de wreef. Buia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vázquez Veiga. Vázquez Veiga krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ząbek probeert de bal met de borst te controleren. Lizondo Cortés onderschept slim de pass. Lizondo Cortés speelt de bal door. Daar is Fernández Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Cioffo bokst de bal weg. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda schiet op doel. Cioffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Chiretas 0:2

13e minuut.
Vázquez Veiga probeert de bal met de borst te controleren. Vázquez Veiga geeft een lange en hoge pass. Daar is Kempiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Hruszowiec de bal. de Aguilar Malda is nu in balbezit. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel. Cioffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Chiretas 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Buia de bal. Buia probeert naar een medespeler te passen. Uría probeert naar een medespeler te passen. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Chiretas 0:4

21e minuut.
Fernández Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés passt de bal met de wreef. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Cioffo bokst de bal weg.

25e minuut.
de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda passt de bal met de wreef. Kempiński is nu in balbezit. Fernández Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Cioffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Uría bereikt de bal nog maar net als eerste. Uría geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Aguilar Malda de bal. Lizondo Cortés geeft de bal voor. Fernández Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viejo komt het veld opgelopen. Vázquez Veiga met de inworp. Uría is nu in balbezit. Uría passt de bal met de wreef. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Uría is nu in balbezit. Uría geeft een hoge lob. Lizondo Cortés kopt de bal weg. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Castedo met een sublieme pass. Fernández Santos is nu in balbezit. Kempiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kempiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 71%, Chiretas 29%.
MIPICHIN - Chiretas 0:4

48e minuut.
Lizondo Cortés probeert naar een medespeler te passen. Uría rent richting de bal. Uría speelt de bal door. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Montero del Río passt de bal zonder na te denken. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda passt de bal met de wreef. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lizondo Cortés is nu in balbezit. Lizondo Cortés geeft een hoge lob. Hruszowiec onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Scola is nu in balbezit. Scola geeft een hoge lob. Lizondo Cortés met een sublieme pass. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia geeft een hoge lob. Montero del Río probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fernández Santos de bal. Fernández Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lizondo Cortés rent richting de bal. Lizondo Cortés geeft een hoge lob. de Aguilar Malda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Usandizaga met een snelle inworp. Montero del Río geeft een hoge lob. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel. Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Uría verovert de bal door een tackle van achteren. Uría met een sublieme pass. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lizondo Cortés met een sublieme pass. de Aguilar Malda heeft problemen om de bal te vangen. Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda onderschept slim de pass. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda passt de bal met de wreef. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. López Ramos komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Montero del Río verovert de bal door een tackle van achteren. Montero del Río passt de bal met de wreef. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Fernández Santos kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cioffo niet meer kan verder spelen. Fižulić komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Montero del Río verovert de bal door een tackle van achteren. Montero del Río met een sublieme pass. de Aguilar Malda speelt de bal door. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Fižulić trapt de bal weg. Lizondo Cortés kopt de bal weg. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Santos geeft een lange en hoge pass. Uría is nu in balbezit. Uría draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de Aguilar Malda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Chiretas 0:5

86e minuut.
Klungelig pakt de Aguilar Malda de bal. de Aguilar Malda passt de bal zonder na te denken. Lizondo Cortés is nu in balbezit. Lizondo Cortés geeft de bal voor. Fernández Santos springt en kopt de bal. Fižulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Chiretas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 66%, Chiretas 34%.
MIPICHIN - Chiretas 0:6