Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas MIPICHIN
52 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 40.7
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda passt de bal zonder na te denken. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos schiet op doel. Fižulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 1:0

3e minuut.
de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda passt de bal in één keer door. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Santos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 2:0

5e minuut.
Castedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aporti. Castedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizondo Cortés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fernández Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Fižulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kempiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Fižulić trapt de bal weg van het doel. Lasagabaster kopt de bal weg. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda geeft een hoge lob. Fižulić bokst de bal weg. Kempiński kopt de bal weg. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda geeft een hoge lob. Fernández Santos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Montero del Río is nu in balbezit. Montero del Río geeft een hoge lob. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos schiet op doel. Fižulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster speelt de bal door. Fernández Santos rent richting de bal. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Fižulić bokst de bal weg.

17e minuut.
Montero del Río verovert de bal door een tackle van achteren. Montero del Río geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda schiet op doel. Fižulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 3:0

18e minuut.
de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hruszowiec ... Strafschop! de Aguilar Malda raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Santos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fižulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 4:0

18e minuut.
Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Montoya speelt de bal door. Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lasagabaster onderschept slim de pass. Lasagabaster geeft een hoge lob. Lizondo Cortés speelt de bal door. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 5:0

23e minuut.
Usandizaga geeft een hoge lob. Hruszowiec heeft problemen om de bal te vangen. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 6:0

29e minuut.
Ząbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbek geeft de bal voor. Inworp. Montero del Río zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizondo Cortés geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Santos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 7:0

30e minuut.
Grajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster onderschept slim de pass. Lasagabaster geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viejo komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Montero del Río geeft een hoge lob. Hruszowiec kopt de bal weg. Lizondo Cortés geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lasagabaster onderschept slim de pass. Lasagabaster geeft de bal voor. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 8:0

36e minuut.
Fernández Santos kopt de bal weg. Klungelig pakt de Aguilar Malda de bal. Kempiński is nu in balbezit. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fernández Santos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kempiński. Fernández Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lizondo Cortés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Aguilar Malda springt en kopt de bal. Fižulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Santos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lizondo Cortés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Santos springt en kopt de bal. Fižulić bokst de bal weg.

43e minuut.
Vázquez Veiga geeft de bal voor. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda speelt de bal door. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Viejo speelt de bal door. Castedo met een sublieme pass. Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 19%, MIPICHIN 81%.
Chiretas - MIPICHIN 8:0

47e minuut.
Ubertini probeert de bal met de borst te controleren. Lizondo Cortés probeert naar een medespeler te passen. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda schiet op doel. Fižulić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fižulić met een sublieme pass. Montero del Río kopt de bal weg. Lizondo Cortés met een sublieme pass. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Scola met een snelle inworp. Montero del Río is nu in balbezit. Aporti onderschept slim de pass. Aporti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
de Aguilar Malda rent richting de bal. Lasagabaster is nu in balbezit. Klungelig pakt Lasagabaster de bal. Lasagabaster schiet op doel. Fižulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 9:0

58e minuut.
Montoya rent richting de bal. Montero del Río verovert de bal door een tackle van achteren. Montero del Río geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 10:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ramos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lasagabaster is nu in balbezit. Lasagabaster probeert naar een medespeler te passen. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos schiet op doel. Fižulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 11:0

64e minuut.
Hruszowiec met een sublieme pass. Lizondo Cortés rent richting de bal. Lizondo Cortés passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fernández Santos de bal. Fernández Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vázquez Veiga rent richting de bal. Vázquez Veiga met een sublieme pass. Daar is Lizondo Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizondo Cortés geeft de bal voor. de Aguilar Malda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda passt de bal in één keer door. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Fižulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 12:0

72e minuut.
Fernández Santos rent richting de bal. Kempiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Santos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fižulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 13:0

73e minuut.
Fernández Santos onderschept slim de pass. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 14:0

77e minuut.
Montoya rent richting de bal. Lasagabaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lasagabaster passt de bal in één keer door. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos geeft een hoge lob. Fižulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Aguilar Malda heeft problemen om de bal te vangen. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 15:0

79e minuut.
Lasagabaster geeft een lange en hoge pass. Hruszowiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasagabaster met een snelle inworp. Montero del Río geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lasagabaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lasagabaster passt de bal zonder na te denken. Daar is de Aguilar Malda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Fižulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 16:0

84e minuut.
Vázquez Veiga rent richting de bal. Vázquez Veiga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fernández Santos de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Fižulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - MIPICHIN 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 23%, MIPICHIN 77%.
Chiretas - MIPICHIN 17:0