Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar Loros Compton
Newsalvacion2 Tactiek J3
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Siciński met een sublieme pass. Klungelig pakt Florian de bal. Florian geeft een hoge lob. Siciński kopt de bal weg. Nachteule bokst de bal weg.

14e minuut.
Ab Abel Udarnah met een snelle inworp. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren geeft de bal voor. Siciński krijgt zijn hoofd ertegen. Nachteule maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ab Abel Udarnah kopt de bal weg. Siciński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mattler. Siciński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Osipowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek onderschept slim de pass. Krepek passt de bal zonder na te denken. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Prodan speelt de bal door. Arostegi is nu in balbezit. Arostegi met een sublieme pass. Generani rent richting de bal. Generani haalt uit met een fantastische trap. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Florian heeft problemen om de bal te vangen. Robuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Robuschi passt de bal met de wreef. Generani is nu in balbezit. Generani haalt uit met een fantastische trap. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Siciński kopt de bal weg. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren geeft een lange en hoge pass. Siciński springt en kopt de bal. Nachteule maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 46%, Loros Compton 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T-mobile quintanar - Loros Compton 0:0

47e minuut.
Ab Abel Udarnah geeft een hoge lob. Aranguren rent richting de bal. Aranguren passt de bal met de wreef. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Loros Compton 1:0

53e minuut.
Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arostegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Masłowski speelt de bal door. Johanson is nu in balbezit. Generani verovert de bal door een tackle van achteren. Generani haalt uit met een fantastische trap. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T-mobile quintanar - Loros Compton 1:1

59e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah verovert de bal door een tackle van achteren. Ab Abel Udarnah geeft de bal voor. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren geeft de bal voor. Nachteule bokst de bal weg. Florian heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Loros Compton 2:1

60e minuut.
Argoitia komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Buitenspel voor Pizarro. Goede buitenspelval van de verdediging. Ab Abel Udarnah neemt vlug de vrije trap. Siciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Loros Compton 3:1

69e minuut.
Kala is nu in balbezit. Inworp. Bjur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kala geeft een hoge lob. Siciński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Loros Compton 4:1

70e minuut.
Undiano Mallenco komt het veld opgelopen. Rodríguez Parrado komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Argoitia stond buitenspel. Tempesta komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kiên Trung speelt de bal door. Masłowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Márquez. Márquez krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Siciński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Osipowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bjur heeft problemen om de bal te vangen. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta draait met de bal, schiet en ... Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Loros Compton 4:2

82e minuut.
Siciński passt de bal zonder na te denken. Márquez is nu in balbezit. Márquez speelt de bal door. Rodríguez Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Parrado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 52%, Loros Compton 48%.
T-mobile quintanar - Loros Compton 4:2