Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic Real Fantasmitas F.C
5 def-mig Tactiek defensa
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten excellent
solid Passen good
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Martinovici met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalır de bal. Kalır passt de bal met de wreef. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro geeft een hoge lob. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling schiet op doel. Bystroń bokst de bal weg.

15e minuut.
Beck rent richting de bal. Beck geeft een lange en hoge pass. Ebeling heeft problemen om de bal te vangen. Ebeling schiet op doel. Bystroń probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Real Fantasmitas F.C 1:0

23e minuut.
Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal met de wreef. Kalır speelt de bal door. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. Bystroń bokst de bal weg.

25e minuut.
Beck onderschept slim de pass. Beck geeft een hoge lob. Daar is Jurić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kalır passt de bal met de wreef. Regueiro speelt de bal door. David verovert de bal door een tackle van achteren. Ebeling probeert de bal met de borst te controleren. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kocot passt de bal met de wreef. Pearce rent richting de bal. Pearce met een sublieme pass. Zieleń rent richting de bal. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - Real Fantasmitas F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 46%, Real Fantasmitas F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Floc Atlètic - Real Fantasmitas F.C 1:1

47e minuut.
Bałuszyński springt en kopt de bal. Ebeling is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Regueiro neemt de hoekschop. Ebeling springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ebeling stond buitenspel. Cinghiale maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış verovert de bal door een tackle van achteren. Alkış haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Martinovici met een sublieme pass. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Real Fantasmitas F.C 2:1

69e minuut.
Kalır rent richting de bal. Kalır speelt de bal door. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro geeft de bal voor. Ebeling maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kalır probeert naar een medespeler te passen. Regueiro is nu in balbezit. Pearce begaat een overtreding. Pearce krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Grzunov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski geeft een hoge lob. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński schiet op doel. Bystroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 46%, Real Fantasmitas F.C 54%.
Floc Atlètic - Real Fantasmitas F.C 2:1