Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona19 Gallero
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Santillana passt de bal met de wreef. Corona is nu in balbezit. Patiño rent richting de bal. Patiño schiet op doel. Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Padrón zal de hoekschop nemen. Cancino rent richting de bal. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Padrón met een snelle inworp. Patiño rent richting de bal. Chávez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chávez krijgt een gele kaart. Patiño raakt geblesseerd tijdens het duel. Patiño legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Paulista de bal. Taboada rent richting de bal. Taboada speelt de bal door. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 51%, Gallero 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc barcelona19 - Gallero 0:0

51e minuut.
Nava geeft de bal voor. Corona is nu in balbezit. Sol verovert de bal door een tackle van achteren. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cancino is nu in balbezit. Cancino passt de bal zonder na te denken. Santillana speelt de bal door. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño schiet op doel. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Paulista rent richting de bal. Taboada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulista is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sol met een snel genomen vrije trap. Daar is Osorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiño is nu in balbezit. Patiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona19 - Gallero 0:1

86e minuut.
Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava geeft een hoge lob. Millán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 62%, Gallero 38%.
fc barcelona19 - Gallero 0:1