Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azulzeleeste Chilangos FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Lozano passt de bal in één keer door. García rent richting de bal. García speelt de bal door. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Montano rent richting de bal. Montano probeert naar een medespeler te passen. Casas is nu in balbezit. Varona is nu in balbezit. Varona schiet op doel. Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano verovert de bal door een tackle van achteren. Montano geeft de bal voor. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De Anda is nu in balbezit. De Anda passt de bal zonder na te denken. Ochoa rent richting de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azulzeleeste 40%, Chilangos FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azulzeleeste - Chilangos FC 0:0

54e minuut.
Naelson geeft een lange en hoge pass. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Terrazas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
azulzeleeste - Chilangos FC 1:0

70e minuut.
Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal in één keer door. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja geeft een lange en hoge pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Varona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Ferreira speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azulzeleeste 56%, Chilangos FC 44%.
azulzeleeste - Chilangos FC 1:0