Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coacalco murillos sport clube
Pelea Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Marcial is nu in balbezit. Arredondo rent richting de bal. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo rent richting de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coacalco - murillos sport clube 0:1

7e minuut.
Seoane met de inworp. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcial is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcial zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Viades passt de bal met de wreef. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Viades heeft problemen om de bal te vangen. Araujo is nu in balbezit. Viades verovert de bal door een tackle van achteren. Viades schiet op doel. Manjarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coacalco - murillos sport clube 1:1

28e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. Santa Cruz kopt de bal weg. Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Manjarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coacalco - murillos sport clube 2:1

37e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Solano geeft de bal voor. Klungelig pakt Albarrán de bal. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manjarín trapt de bal weg van het doel. Fernández kopt de bal weg. Viades rent richting de bal. Viades draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcial begaat een overtreding. Castañeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Manjarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coacalco 43%, murillos sport clube 57%.
coacalco - murillos sport clube 2:1

74e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Arredondo rent richting de bal. Flores is nu in balbezit. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Alvarez met een sublieme pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Barajas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coacalco - murillos sport clube 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coacalco 45%, murillos sport clube 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coacalco - murillos sport clube 2:2