Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boston City 2333533579
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Guardado verovert de bal door een tackle van achteren. Gil rent richting de bal. Montes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montes krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Montano geeft de bal voor. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal met de wreef. Gallego is nu in balbezit. Gallego haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston City - 2333533579 0:1

8e minuut.
Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal met de wreef. Gallego rent richting de bal. Gallego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston City - 2333533579 0:2

14e minuut.
Guardado geeft een lange en hoge pass. Glaría geeft de bal voor. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego schiet op doel. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortegón rent richting de bal. Ortegón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Márquez probeert naar een medespeler te passen. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón passt de bal met de wreef. Gallego rent richting de bal. Gallego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gallego rent richting de bal. Andrade rent richting de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón onderschept slim de pass. Ortegón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Guardado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliveira kan de bal niet met de borst controleren. Oliveira passt de bal met de wreef. Bueno is nu in balbezit. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston City 57%, 2333533579 43%.
Boston City - 2333533579 0:2

51e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segura met een snelle inworp. Ortegón rent richting de bal. Ortegón geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveira rent richting de bal. Oliveira draait met de bal, schiet en ... Salazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston City - 2333533579 1:2

75e minuut.
Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo passt de bal met de wreef. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallego is nu in balbezit. Gallego schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston City 59%, 2333533579 41%.
Boston City - 2333533579 1:2