Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princess Reboceros LP
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Carranza rent richting de bal. Villazón verovert de bal door een tackle van achteren. Villazón schiet op doel. Briones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Yegros rent richting de bal. Esqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Esqueda passt de bal in één keer door. Saldivar rent richting de bal. Saldivar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueda onderschept slim de pass. Luque speelt de bal door. Saldivar is nu in balbezit. Saldivar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Esqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Esqueda speelt de bal door. Espericueta rent richting de bal. Saldivar onderschept slim de pass. Saldivar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames geeft een hoge lob. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón draait met de bal, schiet en ... Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princess 52%, Reboceros LP 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Princess - Reboceros LP 0:0

57e minuut.
Villalba geeft een lange en hoge pass. Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal in één keer door. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce passt de bal met de wreef. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villazón is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Villazón rent richting de bal. Villazón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Princess - Reboceros LP 0:1

86e minuut.
Yegros geeft de bal voor. Iniestra rent richting de bal. Iniestra geeft een lange en hoge pass. Saldivar rent richting de bal. Saldivar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princess 34%, Reboceros LP 66%.
Princess - Reboceros LP 0:1