Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azulzeleeste Lobos tizayuca
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rizo met een sublieme pass. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas passt de bal met de wreef. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Peña geeft een lange en hoge pass. Jáuregui controleert de bal met de borst. Pineda onderschept slim de pass. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
azulzeleeste - Lobos tizayuca 1:0

22e minuut.
Ferreira schiet op doel. Jáuregui kopt de bal weg. Daar is Santibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Batista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vélez probeert de bal met de borst te controleren. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt García zijn tegenspeler op de grond. García is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Santibáñez rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ... Batista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azulzeleeste - Lobos tizayuca 2:0

40e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas passt de bal zonder na te denken. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azulzeleeste 46%, Lobos tizayuca 54%.
azulzeleeste - Lobos tizayuca 2:0

46e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda onderschept slim de pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Zárate kopt de bal weg. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Godínez trapt de bal weg van het doel. Ferreira kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Casas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rizo met de inworp. Klungelig pakt Platas de bal. Platas geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Santibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez probeert naar een medespeler te passen. Platas met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azulzeleeste 53%, Lobos tizayuca 47%.
azulzeleeste - Lobos tizayuca 2:0