Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reboceros LP murillos sport clube
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gallego geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villazón is nu in balbezit. Villazón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - murillos sport clube 1:0

6e minuut.
Alvarez met een sublieme pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Coyote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arredondo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce met een sublieme pass. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón draait met de bal, schiet en ... Balam probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Iglesias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarez. Alvarez krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Corona rent richting de bal. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez geeft een lange en hoge pass. Donoso kopt de bal weg. Gallego geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez begaat een overtreding. Alvarez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias rent richting de bal. Met opzet legt Carrillo zijn tegenspeler op de grond. Carrillo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Marcial is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manjarín bokst de bal weg.

34e minuut.
Ponce passt de bal zonder na te denken. Villazón rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Marcial verovert de bal door een tackle van achteren. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reboceros LP - murillos sport clube 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros LP 42%, murillos sport clube 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reboceros LP - murillos sport clube 1:1

49e minuut.
Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal in één keer door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Marcial onderschept slim de pass. Herrera onderschept slim de pass. Villazón rent richting de bal. Villazón draait met de bal, schiet en ... Balam probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - murillos sport clube 2:1

54e minuut.
Marcial raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negrete komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Araujo trapt de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal zonder na te denken. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel. Coyote bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros LP 55%, murillos sport clube 45%.
Reboceros LP - murillos sport clube 2:1