Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carlos7 C KAN
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Cabañas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

14e minuut.
De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera met een sublieme pass. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Camarena met een sublieme pass. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga passt de bal zonder na te denken. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
La Torre onderschept slim de pass. La Torre geeft de bal voor. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prieto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
carlos7 - C KAN 0:1

37e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón geeft de bal voor. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Juárez trapt de bal weg van het doel. Camarena kopt de bal weg. Daar is Terrazas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ayala geeft de bal voor. Vélez kopt de bal weg. Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Iturbide rent richting de bal. Iturbide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Juárez trapt de bal weg van het doel. Castro kopt de bal weg. Iturbide rent richting de bal. Iturbide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 40%, C KAN 60%.
carlos7 - C KAN 0:1

53e minuut.
Iturbide rent richting de bal. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
carlos7 - C KAN 1:1

56e minuut.
Degollado rent richting de bal. Veiga onderschept slim de pass. Veiga passt de bal zonder na te denken. Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide onderschept slim de pass. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De la Cruz geeft een hoge lob. Cabrera probeert de bal aan de voet te houden. Cabrera met een sublieme pass. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
carlos7 - C KAN 1:2

80e minuut.
Prieto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valencia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 47%, C KAN 53%.
carlos7 - C KAN 1:2