Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rogelio! carlos7
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Elokan speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rogelio! - carlos7 1:0

19e minuut.
Iturbide speelt de bal door. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nuño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bravo is nu in balbezit. Bravo passt de bal in één keer door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rogelio! - carlos7 2:0

43e minuut.
Arredondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Cruz trapt de bal weg van het doel. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rosales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rogelio! 38%, carlos7 62%.
Rogelio! - carlos7 2:0

50e minuut.
Elokan onderschept slim de pass. Elokan probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Veiga passt de bal zonder na te denken. Alpízar speelt de bal door. Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide haalt uit met een fantastische trap. Del Campo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alpízar rent richting de bal. Alpízar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Iturbide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nuño probeert naar een medespeler te passen. Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal zonder na te denken. Iturbide rent richting de bal. Iturbide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Camarena onderschept slim de pass. Camarena met een sublieme pass. Iturbide rent richting de bal. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Alpízar de bal onder controle te krijgen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar begaat een overtreding. Alpízar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rogelio! 56%, carlos7 44%.
Rogelio! - carlos7 2:0