Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carlos7 Rogelio!
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corona trapt de bal weg van het doel. Nuño met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Veiga rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Iturbide rent richting de bal. Iturbide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Castro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lara komt het veld opgelopen. Vélez met de inworp. Veiga rent richting de bal. Veiga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavala met een snelle inworp. Elokan rent richting de bal. Elokan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 60%, Rogelio! 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carlos7 - Rogelio! 0:0

52e minuut.
Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez onderschept slim de pass. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Camarena met een sublieme pass. Veiga is nu in balbezit. Veiga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zamorano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Prieto met een snelle inworp. Alpízar rent richting de bal. Alpízar geeft de bal voor. Vélez is nu in balbezit. Vélez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 45%, Rogelio! 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carlos7 - Rogelio! 0:0