Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otava Yo MIG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rivera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. España rent richting de bal. España geeft een hoge lob. Islas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een hoge lob. Ramos kopt de bal weg. Balderas kan de bal niet met de borst controleren. Balderas schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Balderas is nu in balbezit. Balderas met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila geeft de bal voor. Islas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado speelt de bal door. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Enríquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Otava Yo - MIG 0:1

42e minuut.
Garcés kopt de bal weg. España is nu in balbezit. España passt de bal in één keer door. Balderas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balderas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Otava Yo - MIG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otava Yo 37%, MIG 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Otava Yo - MIG 1:1

71e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Balderas rent richting de bal. España bereikt de bal nog maar net als eerste. Balderas is nu in balbezit. Balderas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otava Yo 48%, MIG 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Otava Yo - MIG 1:1
MIG