Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carlos7 santos2020
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Peralta rent richting de bal. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez probeert naar een medespeler te passen. Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide schiet op doel. De la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Camarena rent richting de bal. Camarena met een sublieme pass. Daar is Briones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiga is nu in balbezit. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Valencia rent richting de bal. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Briones is nu in balbezit. Briones schiet op doel. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carlos7 - santos2020 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 41%, santos2020 59%.
carlos7 - santos2020 0:1

47e minuut.
Saldaña geeft de bal voor. Inworp. Valencia met een snelle inworp. Alpízar rent richting de bal. Alpízar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Peralta geeft een hoge lob. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Briones is nu in balbezit. Briones draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Briones is nu in balbezit. Briones passt de bal zonder na te denken. Silva probeert naar een medespeler te passen. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
carlos7 - santos2020 0:2

79e minuut.
Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Fierro rent richting de bal. Veiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veiga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 54%, santos2020 46%.
carlos7 - santos2020 0:2