Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rogelio! C KAN
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel. Del Campo probeert de bal aan de voet te houden. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal met de wreef. Quintana kan de bal niet met de borst controleren. Islas verovert de bal door een tackle van achteren. Islas schiet op doel. Paal! Rosales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavala met een snelle inworp. Elokan rent richting de bal. Elokan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rogelio! 50%, C KAN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rogelio! - C KAN 0:0

56e minuut.
Daar is Del Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Campo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ayala kan niet meer verder spelen. La Torre komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Molina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavala met een snelle inworp. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rogelio! - C KAN 1:0

64e minuut.
Degollado speelt de bal door. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Islas de bal. Islas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Del Campo geeft de bal voor. Inworp. Padrón met de inworp. Islas rent richting de bal. Islas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rogelio! - C KAN 1:1

74e minuut.
Quintana speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante draait met de bal, schiet en ... Juárez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Terrazas geeft een hoge lob. Inworp. Bravo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rogelio! 46%, C KAN 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rogelio! - C KAN 1:1