Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los chiles rojas santos2020
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Saldaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valverde is nu in balbezit. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rubio rent richting de bal. Toledano onderschept slim de pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... Castañeda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los chiles rojas - santos2020 1:0

23e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde onderschept slim de pass. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 35%, santos2020 65%.
Los chiles rojas - santos2020 1:0

47e minuut.
Esparza geeft de bal voor. Inworp. Isella met een snelle inworp. Briones is nu in balbezit. Briones schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Toledano heeft problemen om de bal te vangen. Saldaña rent richting de bal. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Toledano is nu in balbezit. Toledano haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. De la Cruz speelt de bal door. González kopt de bal weg. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Sedano verovert de bal door een tackle van achteren. Sedano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Inworp. Sedano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Salcido trapt de bal weg. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. González probeert naar een medespeler te passen. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 36%, santos2020 64%.
Los chiles rojas - santos2020 1:0