Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los chiles rojas C KAN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
González rent richting de bal. Valverde rent richting de bal. Degollado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Degollado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Degollado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Valverde wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
González met een sublieme pass. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde speelt de bal door. Daar is Toledano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los chiles rojas - C KAN 1:0

16e minuut.
Padrón geeft de bal voor. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los chiles rojas - C KAN 1:1

28e minuut.
González is nu in balbezit. González probeert naar een medespeler te passen. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala onderschept slim de pass. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Islas onderschept slim de pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Islas. Islas krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Molina probeert naar een medespeler te passen. Ayala rent richting de bal. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas draait met de bal, schiet en ... Salcido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Toledano geeft een lange en hoge pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortez. Valdéz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elokan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 36%, C KAN 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los chiles rojas - C KAN 1:1

60e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Barrera met een sublieme pass. Ayala speelt de bal door. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Barrera controleert de bal met de borst. Barrera met een sublieme pass. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ... Salcido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Islas de bal. González rent richting de bal. González probeert naar een medespeler te passen. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap. Juárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Juárez speelt de bal door. Elokan speelt de bal door. Toledano rent richting de bal. Toledano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 50%, C KAN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los chiles rojas - C KAN 1:1