Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santos2020 Otava Yo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
España rent richting de bal. España probeert naar een medespeler te passen. Balderas rent richting de bal. Balderas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Balderas verovert de bal door een tackle van achteren. Balderas haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santos2020 - Otava Yo 0:1

13e minuut.
Palacios is nu in balbezit. España verovert de bal door een tackle van achteren. España met een sublieme pass. Balderas is nu in balbezit. Balderas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Villa kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Taboada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Taboada moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Taboada schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Morales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morales neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Enríquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saldaña speelt de bal door. Morales rent richting de bal. España maakt een afschuwelijke overtreding. España krijgt een gele kaart. Morales raakt geblesseerd tijdens het duel. Saldaña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fierro rent richting de bal. Fierro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
santos2020 - Otava Yo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santos2020 52%, Otava Yo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
santos2020 - Otava Yo 1:1

46e minuut.
Landín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabañas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ramos rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios passt de bal zonder na te denken. Fierro is nu in balbezit. Fierro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santos2020 - Otava Yo 2:1

67e minuut.
Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Palacios met een sublieme pass. Calvo is nu in balbezit. Fierro onderschept slim de pass. Fierro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cabañas is nu in balbezit. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een hoge lob. Fierro is nu in balbezit. Fierro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santos2020 - Otava Yo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santos2020 49%, Otava Yo 51%.
santos2020 - Otava Yo 3:1