Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los chiles rojas carlos7
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena geeft de bal voor. Luque rent richting de bal. Iturbide onderschept slim de pass. Iturbide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Toledano onderschept slim de pass. Prieto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prieto krijgt een gele kaart. Toledano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Riestra neemt zijn aanloop. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los chiles rojas - carlos7 1:0

15e minuut.
Camarena kopt de bal weg. Klungelig pakt La Torre de bal. La Torre met een sublieme pass. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Veiga kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los chiles rojas - carlos7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 50%, carlos7 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los chiles rojas - carlos7 1:1

69e minuut.
Toledano is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. Toledano onderschept slim de pass. Toledano haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valdéz met een snelle inworp. Riestra is nu in balbezit. Riestra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 41%, carlos7 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los chiles rojas - carlos7 1:1