Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carlos7 Los chiles rojas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
González onderschept slim de pass. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carlos7 - Los chiles rojas 0:1

9e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Elokan probeert de bal aan de voet te houden. Camarena speelt de bal door. Veiga is nu in balbezit. Veiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Veiga rent richting de bal. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Veiga zijn tegenspeler op de grond. Veiga krijgt een gele kaart.

22e minuut.
La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide verovert de bal door een tackle van achteren. Luque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iturbide is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veiga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
La Torre rent richting de bal. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez geeft een lange en hoge pass. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Llanes met een sublieme pass. Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque is nu in balbezit. Iturbide verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Salcido met een harde bal richting middenveld. Camarena kopt de bal weg. Iturbide rent richting de bal. Iturbide haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena passt de bal zonder na te denken. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sedano met een sublieme pass. Toledano is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde draait met de bal, schiet en ... Corona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
carlos7 - Los chiles rojas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 56%, Los chiles rojas 44%.
carlos7 - Los chiles rojas 0:2

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Corona niet meer kan verder spelen. López komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De la Cruz onderschept slim de pass. De la Cruz geeft de bal voor. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Prieto geeft een hoge lob. Inworp. Valdéz met de inworp. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlos7 61%, Los chiles rojas 39%.
carlos7 - Los chiles rojas 0:2