Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZUL CELESTE LOS VENGADORES
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Oviedo passt de bal met de wreef. Reyna rent richting de bal. Velázquez rent richting de bal. Velázquez draait met de bal, schiet en ... Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Aceval speelt de bal door. Velázquez rent richting de bal. Velázquez passt de bal met de wreef. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Fernández met de inworp. Bernal speelt de bal door. De Faría is nu in balbezit. De Faría haalt uit met een fantastische trap. Angeles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZUL CELESTE - LOS VENGADORES 1:0

40e minuut.
Nicoletti trapt de bal weg van het doel. De Faría kopt de bal weg. Segovia probeert de bal aan de voet te houden. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZUL CELESTE 72%, LOS VENGADORES 28%.
AZUL CELESTE - LOS VENGADORES 1:0

51e minuut.
Gracia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reyna de bal. Saldivar onderschept slim de pass. Velázquez onderschept slim de pass. Velázquez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De Faría draait met de bal, schiet en ... Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acosta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Faría neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Angeles bokst de bal weg. De Faría rent richting de bal. De Faría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZUL CELESTE - LOS VENGADORES 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZUL CELESTE 66%, LOS VENGADORES 34%.
AZUL CELESTE - LOS VENGADORES 2:0