Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
america 1 CRUZ AZUL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Rico rent richting de bal. Rico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez probeert naar een medespeler te passen. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - CRUZ AZUL 0:1

24e minuut.
De Faría trapt de bal weg. Arias rent richting de bal. Arias met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Valadez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez passt de bal in één keer door. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Fregoso rent richting de bal. Torres schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torres krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Fregoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft de bal voor. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america 1 55%, CRUZ AZUL 45%.
america 1 - CRUZ AZUL 0:1

49e minuut.
Rico met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Villagómez probeert naar een medespeler te passen. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. De Faría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - CRUZ AZUL 0:2

80e minuut.
Fregoso kopt de bal weg. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares geeft de bal voor. Daar is De la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Rosa schiet op doel. De Faría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america 1 50%, CRUZ AZUL 50%.
america 1 - CRUZ AZUL 0:2