Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
america 1 bayer lever qiucen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Monzón rent richting de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe onderschept slim de pass. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ... De Faría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal met de wreef. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Arias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - bayer lever qiucen 1:0

19e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valadez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alves geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Faría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
america 1 - bayer lever qiucen 1:1

20e minuut.
Pinto speelt de bal door. Tapia is nu in balbezit. Valadez is nu in balbezit. Tapia onderschept slim de pass. Tapia geeft de bal voor. De Faría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - bayer lever qiucen 2:1

45e minuut.
Begines raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guzmán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america 1 44%, bayer lever qiucen 56%.
america 1 - bayer lever qiucen 2:1

49e minuut.
Monzón geeft een hoge lob. Ortegón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sixtos. Sixtos krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Izquierdo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzmán met de inworp. Tapia rent richting de bal. Tapia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tapia met de inworp. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Izquierdo ... Strafschop! Izquierdo krijgt een gele kaart. Uribe raakt geblesseerd tijdens het duel. Uribe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De Faría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
america 1 - bayer lever qiucen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america 1 64%, bayer lever qiucen 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
america 1 - bayer lever qiucen 2:2