Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ AZUL HOLI
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Fregoso geeft de bal voor. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico onderschept slim de pass. Rico draait met de bal, schiet en ... Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Trafalgar met de inworp. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto speelt de bal door. Ortíz is nu in balbezit. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ AZUL - HOLI 1:0

35e minuut.
Rico rent richting de bal. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico onderschept slim de pass. Rico schiet op doel. Na een snelle pass probeert Neruda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL 41%, HOLI 59%.
CRUZ AZUL - HOLI 1:0

55e minuut.
Hernandez trapt de bal weg. Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza passt de bal in één keer door. Cariño rent richting de bal. Cariño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Patiño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Islas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. Montemayor is nu in balbezit. Montemayor met een sublieme pass. Zavala is nu in balbezit. Zavala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL 46%, HOLI 54%.
CRUZ AZUL - HOLI 1:0