Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ AZUL morsegarrett
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mondragón passt de bal met de wreef. Villaluz rent richting de bal. Met opzet legt Soto zijn tegenspeler op de grond. Soto krijgt een gele kaart. Villaluz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villaluz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paulista rent richting de bal. Paulista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Iñiguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez geeft de bal voor. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. Zamorano onderschept slim de pass. Zamorano speelt de bal door. Paulista rent richting de bal. Paulista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fregoso de bal onder controle te krijgen. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL 64%, morsegarrett 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZ AZUL - morsegarrett 0:0

51e minuut.
Fregoso rent richting de bal. Zamorano onderschept slim de pass. Zamorano speelt de bal door. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Pardo rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal in één keer door. Rico is nu in balbezit. Rico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mondragón speelt de bal door. Zamorano is nu in balbezit. Villagómez is nu in balbezit. Zamorano verovert de bal door een tackle van achteren. Zamorano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Villaluz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón met een sublieme pass. Paulista rent richting de bal. Paulista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ AZUL - morsegarrett 0:1

76e minuut.
Paulista onderschept slim de pass. Fregoso rent richting de bal. Paulista onderschept slim de pass. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL 50%, morsegarrett 50%.
CRUZ AZUL - morsegarrett 0:1